Vrtni traktor Husqvarna TS 138

7391883946800

Vrtni traktor Husqvarna TS 138 je učinkovit in zmogljiv stroj za delo na vrtu, primeren za lastnike hiše in posesti z do srednje velikimi zelenicami za obdelovanje.

Vrtni traktor Husqvarna TS 138 je vrtni traktor, ki je s svojo velikostjo in močjo primeren za lastnike malih in srednje velikih zemljišč pravilnih oblik in z malo ovirami. Odlikujeta ga enostavna uporaba, večnamenska uporabnost in ..

2.599,00 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

Vrtni traktor Husqvarna TS 138

Vrtni traktor Husqvarna TS 138 je učinkovit in zmogljiv stroj za delo na vrtu, primeren za lastnike hiše in posesti z do srednje velikimi zelenicami za obdelovanje.

Vrtni traktor Husqvarna TS 138 je vrtni traktor, ki je s svojo velikostjo in močjo primeren za lastnike malih in srednje velikih zemljišč pravilnih oblik in z malo ovirami. Je učinkovit vrtni traktor s stranskim izmetom, pametnim dizajnom in ergonomijo.

Opremljen je z Briggs & Stratton motorjem iz serije 4155, ki je opremljen s samodejnim čokom, kar pomeni da samo obrnete ključ in se odpeljete. Ročica za nastavitev višine košnje je vozniku dosegljiva na blatniku, kar omogoča hitro prilagajanje terenu košnje. Air Induction funkcija skrbi za najčistejši rez trave, saj pred rezilom vpihuje zrak proti travni površini in na ta način travo pred rezom postavi pokonci.

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TS 138 | Lastnosti

– nastavljiv drsni sedež
– sistem Air Induction
– zagon brez čoka
– na blatniku ročica za nastavitev košnje
– žarometi
– števec delovnih ur
– s pedali krmiljen hidrostatični menjalnik

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TS 138 | Tehnični podatki

Proizvajalec motorja: Briggs&Stratton
Tip motorja: 
bencin
Moč motorja
:
8,4 kW
Tip menjalnika:
hidrostatični
Vožnja: 
krmiljenje s pedali
Načini košnje:
stranski izmet/mulčenje/stranski izmet
Širina košnje: 
97 cm
Prostornina rezervoarja goriva:
5,7 l
Višina košnje: 
38-102 mm
Vklop rezil: 
ročni
Osnovna višina stroja: 
101,6 cm
Osnovna dolžina stroja: 
175,3cm
Osnovna širina stroja: 
127 cm
Teža: 
165 kg

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TS 138 | Sistemi košnje

– zbiralnik (dodatna oprema)
– deflektor 
– pokrov za BioClip (dodatna oprema)

Širok spekter uporabe

Za vrtni traktor Husqvarna TS 138 so na voljo številni priključki, ki bodo še povečali uporabnost, ki jo imajo Husqvarna vrtni traktorji. Z njim ne boste le kosili, temveč ga boste lahko uporabljali skozi celo leto. Pozimi lahko na vrtni traktor namestite snežni plug ali snežno frezo, pri pred-pripravi zelenic lahko na traktor priključite valjar, sejalec ali prezračevalnik. Pri negovanju trate pa vam bodo prav prišli česalec, kovinske grablje in pobiralna naprava. 

Varnost pri košenju

Vsak vrtni traktor Husqvarna ima pedala za zaviranje in reguliranje hitrosti. Tako sta lahko obe roki vedno na volanu, kar pomeni največji nadzor in varnost pri delu. K varnosti pripomore tudi stikalo pod voznikovim sedežem, ki ob razbremenitvi sedeža ugasne motor traktorja in prekine vrtenje nožev za košnjo.

Enostavno vzdrževanje in dolga življenjska doba

Vzdrževanje traktorja je enostavno in vam bo vzelo malo časa. Rezila se menjajo hitro, ojačana in prašno lakirana ohišja – kosišča pa zagotavljajo večjo vzdržljivost in odpornost proti poškodbam.

Vrtni traktor Husqvarna TS 138 je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Dodatne informacije

Teža 100 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vrtni traktor Husqvarna TS 138”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja