Vrtni traktor Husqvarna TS 138L

7392930300590

Vrtni traktor Husqvarna TS 138L je učinkovit in zmogljiv stroj za delo na vrtu. Odlikujejo ga zmogljivost, okretnost in več-funkcionalnost.

Vrtni traktor Husqvarna TS 138L je najmanjši traktor v ponudbi Husqvarna vrtnih traktorjev. Odlikujeta ga enostavna uporaba, večnamenska uporabnost in okretnost ter kompaktnost. 

2.519,00 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

Vrtni traktor Husqvarna TS 138L

Vrtni traktor Husqvarna TS 138L je učinkovit in zmogljiv stroj za delo na vrtu. Odlikujejo ga zmogljivost, okretnost in več-funkcionalnost.

Opremljen je z Briggs & Stratton bencinski motorjem in zanesljivim ročnim menjalnikom. Ročica za nastavitev višine košnje je vozniku dosegljiva med vožnjo, kar omogoča hitro prilagajanje terenu košnje. Air Induction funkcija skrbi za najčistejši rez trave, saj pred rezilom vpihuje zrak proti travni površini in na ta način travo pred rezom postavi pokonci.

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TS 138L | Glavne prednosti

– nastavljiv drsni sedež
– sistem Air Induction
– na blatniku ročica za nastavitev košnje
– žarometi
– števec delovnih ur

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TS 138L | Tehnični podatki

Motor: Husqvarna Engine
Tip goriva:
bencin
Moč motorja
: 8,9 kW
Menjalnik: hidrostatični
Način košnje: pobiranje/mulčenje/stranski izmet
Širina košnje: 97 cm
Prostornina rezervoarja goriva: 5,7 l

Širok spekter uporabe

Za vrtni traktor Husqvarna TS 138L so na voljo številni priključki, ki bodo še povečali uporabnost, ki jo imajo Husqvarna vrtni traktorji. Z njim ne boste le kosili, temveč ga boste lahko uporabljali skozi celo leto. Pozimi lahko na vrtni traktor namestite snežni plug ali snežno frezo, pri pred-pripravi zelenic lahko na traktor priključite valjar, sejalec ali prezračevalnik. Pri negovanju trate pa vam bodo prav prišli česalec, kovinske grablje in pobiralna naprava. 

Varnost pri košenju

Vsak vrtni traktor Husqvarna ima pedala za zviranje in reguliranje hitrosti. Tako sta lahko obe roki vedno na volanu, kar pomeni največji nadzor in varnost pri delu. K varnosti pripomore tudi stikalo pod voznikovim sedežem, ki ob razbremenitvi sedeža ugasne motor traktorja in prekine vrtenje nožev za košnjo.

Enostavno vzdrževanje in dolga življenjska doba

Vzdrževanje traktorja je enostavno in vam bo vzelo malo časa. Rezila se menjajo hitro, ojačana in prašno lakirana ohišja – kosišča pa zagotavljajo večjo vzdržljivost in odpornost proti poškodbam.

Vrtni traktor Husqvarna TS 138L je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Dodatne informacije

Teža 100 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vrtni traktor Husqvarna TS 138L”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja