Vrtni traktor Husqvarna TS 142


Vrtni traktor Husqvarna TS 142 je učinkovit in zmogljiv stroj za delo na vrtu, primeren za lastnike hiše in posesti z do srednje velikimi zelenicami za obdelovanje.

Vrtni traktor Husqvarna TS 142 je vrtni traktor, ki je s svojo velikostjo in močjo primeren za lastnike malih in srednje velikih zemljišč pravilnih oblik in z malo ovirami. Odlikujeta ga enostavna uporaba, večnamenska uporabnost in ..

Več podatkov

Dobava 5-7 dni
Cena na kos

€ 2.339,10 z DDV

-10%

€ 2.599,00 z DDV

Več podatkov

Vrtni traktor Husqvarna TS 142

Vrtni traktor Husqvarna TS 142 je učinkovit in zmogljiv stroj za delo na vrtu, primeren za lastnike hiše in posesti z do srednje velikimi zelenicami za obdelovanje.

Vrtni traktor Husqvarna TS 142 je vrtni traktor, ki je s svojo velikostjo in močjo primeren za lastnike malih in srednje velikih zemljišč pravilnih oblik in z malo ovirami. Odlikujeta ga enostavna uporaba, večnamenska uporabnost in okretnost ter kompaktnost. Poleg košenja lahko vrtni traktor Husqvarna TS 142 s primernimi dodatnimi priključki opravlja številna druga dela in naloge.

Opremljen je z Briggs & Stratton motorjem iz serije 4155, ki je opremljen s samodejnim čokom in CVT variabilnim menjalnikom. Ročica za nastavitev višine košnje je vozniku dosegljiva med vožnjo, kar omogoča hitro prilagajanje terenu košnje. Air Induction funkcija skrbi za najčistejši rez trave, saj pred rezilom vpihuje zrak proti travni površini in na ta način travo pred rezom postavi pokonci.

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TS 142 | Lastnosti

- s pedali krmiljen CVT menjalnik
- funkcija Air Induction
- prašno lakirano kosišče
- robustna jeklena šasija
- zagon brez čoka
- na blatniku nameščena ročica za nastavitev višine košnje
- priključek za pranje kosišča
- nastavljiv sedež
- zbiralnik kot opcija
- lita prednja os
- žarometi
- nihajno vpeta prednja os
- prehod preko traktorja

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TS 142 | Tehnični podatki

Proizvajalec motorja: Briggs&Stratton
Tip motorja: 
bencin
Moč motorja
: 8,6 kW
Tip menjalnika: CVT
Vožnja: krmiljenje s pedali
Načini košnje: stranski izmet
Širina košnje: 107 cm
Prostornina rezervoarja goriva: 5,7 l
Višina košnje: 38-102 mm
Vklop rezil: ročni
Osnovna višina stroja: 102 cm
Osnovna dolžina stroja: 173 cm
Osnovna širina stroja: 110 cm
Teža: 182 kg

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TS 142 | Sistemi košnje

- zbiralnik (dodatna oprema)
- deflektor
- pokrov za BioClip (dodatna oprema)

Širok spekter uporabe

Za vrtni traktor Husqvarna TS 142 so na voljo številni priključki, ki bodo še povečali uporabnost, ki jo imajo Husqvarna vrtni traktorji. Z njim ne boste le kosili, temveč ga boste lahko uporabljali skozi celo leto. Pozimi lahko na vrtni traktor namestite snežni plug ali snežno frezo, pri pred-pripravi zelenic lahko na traktor priključite valjar, sejalec ali prezračevalnik. Pri negovanju trate pa vam bodo prav prišli česalec, kovinske grablje in pobiralna naprava. 

Varnost pri košenju

Vsak vrtni traktor Husqvarna ima pedala za zviranje in reguliranje hitrosti. Tako sta lahko obe roki vedno na volanu, kar pomeni največji nadzor in varnost pri delu. K varnosti pripomore tudi stikalo pod voznikovim sedežem, ki ob razbremenitvi sedeža ugasne motor traktorja in prekine vrtenje nožev za košnjo.

Enostavno vzdrževanje in dolga življenjska doba

Vzdrževanje traktorja je enostavno in vam bo vzelo malo časa. Rezila se menjajo hitro, ojačana in prašno lakirana ohišja - kosišča pa zagotavljajo večjo vzdržljivost in odpornost proti poškodbam.

Vrtni traktor Husqvarna TS 142 je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Drugi izdelki v isti kategoriji

Podobni vrtni traktorji Husqvarna

 • Vrtni traktor Husqvarna TC 138M je učinkovit in zmogljiv vrtni traktor primeren za manjše in srednje velike vrtove. Vrtni traktor Husqvarna TC 138M je traktor z integriranim zadnjim zbiranjem in zmogljivim motorjem. Vrtni traktor ima veliko zbirno posodo in s tem posledično urejeno in čisto trato. 

  € 2.339,10 € 2.599,00 -10%
  Reduced price!
 • Vrtni traktor Husqvarna TC 130 je učinkovit in zmogljiv vrtni traktor primeren za manjše in srednje velike vrtove. Vrtni traktor Husqvarna TC 130 je traktor z integriranim zadnjim zbiranjem in zmogljivim motorjem. Vrtni traktor ima veliko zbirno posodo in s tem posledično urejeno in čisto trato. 

  € 2.339,10 € 2.599,00 -10%
  Reduced price!
 • Vrtni traktor Husqvarna TC 139T je zmogljiv, uporabniku prijazen vrtni traktor z veliko košaro, namenjen košenju malih do srednje velikih zelenic ter opravljanju drugih nalog okrog hiše. Odlikujejo ga zmogljivost, tehnična dovršenost in posledično visoka učinkovitost. Zmogljiv vrtni traktor bo kos tudi zelenicam srednjih površin in drugim težjim opravilom...

  € 2.969,10 € 3.299,00 -10%
  Reduced price!
 • Vrtni traktor Husqvarna TC 142T je visokozmogljiv vrtni traktor s košaro za obdelavo srednje velikih zelenic in opravljanje drugih nalog. Odlikujejo ga zmogljivost, tehnična dovršenost in posledično visoka učinkovitost. Vrtni traktor Husqvarna TC 142T je zmogljiv vrtni traktor, ki bo kos tudi zelenicam večjih površin in drugim težjim opravilom na vrtovih,...

  € 3.149,10 € 3.499,00 -10%
  Reduced price!