Vrtni traktor Husqvarna TS 146TXD

Ni na voljo

Vrtni traktor Husqvarna TS 146TXD je učinkovit in zmogljiv stroj za delo na vrtu, primeren za lastnike hiše in posesti z do srednje velikimi zelenicami za obdelovanje.

Vrtni traktor Husqvarna TS 146TXD je vrtni traktor, ki je s svojo velikostjo in močjo primeren za lastnike malih in srednje velikih zemljišč pravilnih oblik in z malo ovirami. 

5.509,00 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

Vrtni traktor Husqvarna TS 146TXD

Vrtni traktor Husqvarna TS 146TXD je učinkovit in zmogljiv stroj za delo na vrtu, primeren za lastnike hiše in posesti z do srednje velikimi zelenicami za obdelovanje.

Vrtni traktor Husqvarna TS 146TXD je vrtni traktor, ki je s svojo velikostjo in močjo primeren za lastnike malih in srednje velikih zemljišč pravilnih oblik in z malo ovirami. Odlikujeta ga enostavna uporaba, večnamenska uporabnost in okretnost ter kompaktnost. Poleg košenja lahko vrtni traktor Husqvarna TS 146TXD s primernimi dodatnimi priključki opravlja številna druga dela in naloge.

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TS 146TXD | Lastnosti

– nastavljiv drsni sedež
– sistem Air Induction
– lita prednja os
– zagon brez čoka
– tempomat
– na blatniku ročica za vklop nožev
– števec delovnih ur
– s pedali krmiljen hidrostatični menjalnik
– ojačano kosišče
– volanski obroč z mehkim oprijemom
– prozorno okence za kontrolo goriva

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TS 146TXD | Tehnični podatki

Proizvajalec motorja: Briggs&Stratton
Tip motorja: 
bencin
Moč motorja
: 10,1 kW
Tip menjalnika: hidrostatičen
Vožnja: krmiljenje s pedali
Načini košnje: pobiranje/mulčenje/stranski izmet
Širina košnje: 117 cm
Prostornina rezervoarja goriva: 15L
Višina košnje: 38-102 mm
Vklop rezil: električni
Osnovna višina stroja: 108 cm
Osnovna dolžina stroja: 175 cm
Osnovna širina stroja: 145cm

Širok spekter uporabe

Za vrtni traktor Husqvarna TS 146TXD so na voljo številni priključki, ki bodo še povečali uporabnost, ki jo imajo Husqvarna vrtni traktorji. Z njim ne boste le kosili, temveč ga boste lahko uporabljali skozi celo leto. Pozimi lahko na vrtni traktor namestite snežni plug ali snežno frezo, pri pred-pripravi zelenic lahko na traktor priključite valjar, sejalec ali prezračevalnik. Pri negovanju trate pa vam bodo prav prišli česalec, kovinske grablje in pobiralna naprava. 

Varnost pri košenju

Vsak vrtni traktor Husqvarna ima pedala za zviranje in reguliranje hitrosti. Tako sta lahko obe roki vedno na volanu, kar pomeni največji nadzor in varnost pri delu. K varnosti pripomore tudi stikalo pod voznikovim sedežem, ki ob razbremenitvi sedeža ugasne motor traktorja in prekine vrtenje nožev za košnjo.

Enostavno vzdrževanje in dolga življenjska doba

Vzdrževanje traktorja je enostavno in vam bo vzelo malo časa. Rezila se menjajo hitro, ojačana in prašno lakirana ohišja – kosišča pa zagotavljajo večjo vzdržljivost in odpornost proti poškodbam.

Vrtni traktor Husqvarna TS 146TXD je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Dodatne informacije

Teža 100 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vrtni traktor Husqvarna TS 146TXD”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja