Vrtni traktor Husqvarna TS 242TXD

Ni na voljo

Vrtni traktor Husqvarna TS 242TXD je visokozmogljiv vrtni traktor s košaro za obdelavo srednje velikih zelenic in opravljanje drugih nalog. Odlikujejo ga zmogljivost, tehnična dovršenost in posledično visoka učinkovitost.

Vrtni traktor Husqvarna TS 242TXD je zmogljiv vrtni traktor, ki bo kos tudi zelenicam večjih površin in drugim težjim opravilom na vrtovih, sadovnjakih, oljčnih nasadih.

5.729,00 EUR

Ni na zalogi

Pošlji povpraševanje

Vrtni traktor Husqvarna TS 242TXD

Vrtni traktor Husqvarna TS 242TXD je visokozmogljiv vrtni traktor s košaro za obdelavo srednje velikih zelenic in opravljanje drugih nalog. Odlikujejo ga zmogljivost, tehnična dovršenost in posledično visoka učinkovitost.

Vrtni traktor Husqvarna TS 242TXD je zmogljiv vrtni traktor, ki bo kos tudi zelenicam večjih površin in drugim težjim opravilom na vrtovih, sadovnjakih, oljčnih nasadih. Odlikujeta ga močan motor in izjemen celoten pogonski sklop, ter veliko tehničnih rešitev in pomagal, ki bodo delo ne le olajšali, temveč povečali učinkovitost vloženega dela.

Vrtni traktor Husqvarna TS 242TXD odlikuje tudi večnamenska uporabnost, saj je dodatno na voljo ogromno priključkov za vse vrste opravil. Tako bo vrtni traktor koristen skozi celo leto.

Opremljen je z Briggs & Stratton bencinski motorjem in hidrostatičnim menjalnikom. Ročica za nastavitev višine košnje je vozniku dosegljiva med vožnjo, kar omogoča hitro prilagajanje terenu košnje. Air Induction funkcija skrbi za najčistejši rez trave, saj pred rezilom vpihuje zrak proti travni površini in na ta način travo pred rezom postavi pokonci.

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TS 242TXD | Lastnosti

– nastavljiv drsni sedež
– lita prednja os
– zagon brez čoka
– sistem Clear Cut
– tempomat
– na blatniku ročica za višino košnje
– števec delovnih ur
– s pedali krmiljen hidorstatični menjalnik
– volanski obroč z mehkim oprijemom
– orozorno okence za kontrolo goriva

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TS 242TXD | Tehnični podatki

Proizvajalec motorja: Briggs&Stratton
Tip motorja:
bencin
Moč motorja
: 16,3 kW
Tip menjalnika: hidrostatičen
Vožnja: krmiljenje s pedali
Načini košnje: pobiranje/mulčenje/stranski izmet
Širina košnje: 107 cm
Prostornina rezervoarja goriva: 15,1L
Višina košnje: 38-102 mm
Vklop rezil: električni
Prostornina zbiralnika: 320 l
Osnovna višina stroja: 108 cm
Osnovna dolžina stroja: 175 cm
Osnovna širina stroja: 130 cm
Teža: 250 kg

Vrtni traktor Husqvarna TS 242TXD je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Dodatne informacije

Teža 100 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vrtni traktor Husqvarna TS 242TXD”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja