Vrtni traktor Husqvarna TS 243T

7391736238809


Vrtni traktor Husqvarna TS 243T je visokozmogljiv traktor z dvovaljnim V-motorjem. Vrtni traktor ima stranski izmet in široko kosišče.

Vrtni traktor Husqvarna TS 243T je vrtni traktor, ki je posebej primeren za lastnike večjih zemljišč. Izjemno zmogljiv traktor, za zahtevno nego trate.

Več podatkov

Dobava 5-7 dni
Cena na kos

€ 2.969,10 z DDV

-10%

€ 3.299,00 z DDV

Več podatkov

Vrtni traktor Husqvarna TS 243T

Vrtni traktor Husqvarna TS 243 je učinkovit in zmogljiv vrtni traktor, primeren za lastnik večjih zemljišč. Vrtni traktor je izjemno udoben, zanesljiv on okreten stroj.

Vrtni traktor Husqvarna TS 243T je vrtni traktor, ki je s svojo velikostjo in močjo primeren za lastnike večjih zemljišč. Je učinkovit vrtni traktor s stranskim izmetom, pametnim dizajnom in ergonomijo.

Opremljen je z Briggs & Stratton, ki je opremljen s samodejnim čokom, kar pomeni da samo obrnete ključ in se odpeljete. Ročica za nastavitev višine košnje je vozniku dosegljiva na blatniku, kar omogoča hitro prilagajanje terenu košnje. Air Induction funkcija skrbi za najčistejši rez trave, saj pred rezilom vpihuje zrak proti travni površini in na ta način travo pred rezom postavi pokonci.

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TS 243T | Lastnosti

- električen vklop rezil
- hidrostatičen menjalnik krmiljen s pedali
- nastavljiv sedež
- Air Induction - zračni tok
- lita prednja os
- ojačano kosišče
- lahko dostopen čep goriva
- velika široka zadnja kolesa
- odbijač ščiti prednji del trakotrja
- ročica za nastavitev košnje nameščena na blatniku
- sedež z visokim naslonjalom vam nudi dodatno udobje
- prozorno okence na enostavno vidnost goriva
- prašno lakirano kosišče
- priključek za pranje kosišča
- zagon brez čoka
- števec delovnih ur s servisnim opomnikom
- prikazovalnik stanja akumulatorja
- ergonomsko oblikovan motor

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TS 243T | Tehnični podatki

Proizvajalec motorja: Briggs&Stratton
Tip motorja: 
bencin
Moč motorja
:
11,1 kW
Tip menjalnika:
hidrostatični
Vožnja: 
krmiljenje s pedali
Načini košnje: 
stranski izmet
Širina košnje:
107 cm
Prostornina rezervoarja goriva:
9,5 l
Višina košnje: 
38-102 mm
Vklop rezil: električni

Osnovna višina stroja: 
109 cm
Osnovna dolžina stroja: 
175 cm
Osnovna širina stroja: 
110 cm
Teža: 
212 kg

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TS 243T | Sistemi košnje

- zbiralnik (dodatna oprema)
- deflektor 
- pokrov za BioClip (dodatna oprema)

Širok spekter uporabe

Za vrtni traktor Husqvarna TS 243T so na voljo številni priključki, ki bodo še povečali uporabnost, ki jo imajo Husqvarna vrtni traktorji. Z njim ne boste le kosili, temveč ga boste lahko uporabljali skozi celo leto. Pozimi lahko na vrtni traktor namestite snežni plug ali snežno frezo, pri pred-pripravi zelenic lahko na traktor priključite valjar, sejalec ali prezračevalnik. Pri negovanju trate pa vam bodo prav prišli česalec, kovinske grablje in pobiralna naprava. 

Varnost pri košenju

Vsak vrtni traktor Husqvarna ima pedala za zaviranje in reguliranje hitrosti. Tako sta lahko obe roki vedno na volanu, kar pomeni največji nadzor in varnost pri delu. K varnosti pripomore tudi stikalo pod voznikovim sedežem, ki ob razbremenitvi sedeža ugasne motor traktorja in prekine vrtenje nožev za košnjo.

Enostavno vzdrževanje in dolga življenjska doba

Vzdrževanje traktorja je enostavno in vam bo vzelo malo časa. Rezila se menjajo hitro, ojačana in prašno lakirana ohišja - kosišča pa zagotavljajo večjo vzdržljivost in odpornost proti poškodbam.

Vrtni traktor Husqvarna TS 243T je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Drugi izdelki v isti kategoriji

Podobni vrtni traktorji Husqvarna

 • Vrtni traktor Husqvarna TC 138M je učinkovit in zmogljiv vrtni traktor primeren za manjše in srednje velike vrtove. Vrtni traktor Husqvarna TC 138M je traktor z integriranim zadnjim zbiranjem in zmogljivim motorjem. Vrtni traktor ima veliko zbirno posodo in s tem posledično urejeno in čisto trato. 

  € 2.339,10 € 2.599,00 -10%
  Reduced price!
 • Vrtni traktor Husqvarna TS 142 je učinkovit in zmogljiv stroj za delo na vrtu, primeren za lastnike hiše in posesti z do srednje velikimi zelenicami za obdelovanje. Vrtni traktor Husqvarna TS 142 je vrtni traktor, ki je s svojo velikostjo in močjo primeren za lastnike malih in srednje velikih zemljišč pravilnih oblik in z malo ovirami. Odlikujeta ga...

  € 2.339,10 € 2.599,00 -10%
  Reduced price!
 • Vrtni traktor Husqvarna TC 130 je učinkovit in zmogljiv vrtni traktor primeren za manjše in srednje velike vrtove. Vrtni traktor Husqvarna TC 130 je traktor z integriranim zadnjim zbiranjem in zmogljivim motorjem. Vrtni traktor ima veliko zbirno posodo in s tem posledično urejeno in čisto trato. 

  € 2.339,10 € 2.599,00 -10%
  Reduced price!
 • Vrtni traktor Husqvarna TC 139T je zmogljiv, uporabniku prijazen vrtni traktor z veliko košaro, namenjen košenju malih do srednje velikih zelenic ter opravljanju drugih nalog okrog hiše. Odlikujejo ga zmogljivost, tehnična dovršenost in posledično visoka učinkovitost. Zmogljiv vrtni traktor bo kos tudi zelenicam srednjih površin in drugim težjim opravilom...

  € 2.969,10 € 3.299,00 -10%
  Reduced price!