Vrtni traktor Husqvarna TS 38


Vrtni traktor Husqvarna TS 38 je učinkovit in zmogljiv stroj za delo na vrtu. Odlikujejo ga zmogljivost, okretnost in več-funkcionalnost.

Vrtni traktor Husqvarna TS 38 je najmanjši traktor v ponudbi Husqvarna vrtnih traktorjev. Odlikujeta ga enostavna uporaba, večnamenska uporabnost in okretnost ter kompaktnost. Poleg košenja lahko vrtni traktor Husqvarna TS 38 opravlja številne druge naloge..

Več podatkov

Dobava 5-7 dni
Cena na kos

€ 1.799,09 z DDV

-10%

€ 1.998,99 z DDV

Več podatkov

Vrtni traktor Husqvarna TS 38

Vrtni traktor Husqvarna TS 38 je učinkovit in zmogljiv stroj za delo na vrtu. Odlikujejo ga zmogljivost, okretnost in več-funkcionalnost.

Opremljen je z Briggs & Stratton bencinski motorjem in zanesljivim ročnim menjalnikom. Ročica za nastavitev višine košnje je vozniku dosegljiva med vožnjo, kar omogoča hitro prilagajanje terenu košnje. Air Induction funkcija skrbi za najčistejši rez trave, saj pred rezilom vpihuje zrak proti travni površini in na ta način travo pred rezom postavi pokonci.

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TS 38 | Glavne prednosti

Odličen motor: Briggs & Stratton PowerBuilt AVS
Pomoč:
ročni vklop nožev
Uporabnost
: ROS sistem za izklop nožev pri vzvratni vožnji
Varnost: varnostno stikalo sedeža
Ergonomija: Prostornost za enostaven vstop in izstop na vrtni traktor, ročica za nastavitev višine košnje ob sedežu
Udobje: nihajna prednja os

VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TS 38 | Tehnični podatki

Motor: Briggs & Stratton
Prostornina motorja: 344 cm3
Tip goriva:
bencin
Moč motorja
: 5,7 kW
Menjalnik: ročni
Način košnje: izmet
Širina košnje: 97 cm
Prostornina rezervoarja goriva: 5,7 l

Širok spekter uporabe

Za vrtni traktor Husqvarna TS 38 so na voljo številni priključki, ki bodo še povečali uporabnost, ki jo imajo Husqvarna vrtni traktorji. Z njim ne boste le kosili, temveč ga boste lahko uporabljali skozi celo leto. Pozimi lahko na vrtni traktor namestite snežni plug ali snežno frezo, pri pred-pripravi zelenic lahko na traktor priključite valjar, sejalec ali prezračevalnik. Pri negovanju trate pa vam bodo prav prišli česalec, kovinske grablje in pobiralna naprava. 

Varnost pri košenju

Vsak vrtni traktor Husqvarna ima pedala za zviranje in reguliranje hitrosti. Tako sta lahko obe roki vedno na volanu, kar pomeni največji nadzor in varnost pri delu. K varnosti pripomore tudi stikalo pod voznikovim sedežem, ki ob razbremenitvi sedeža ugasne motor traktorja in prekine vrtenje nožev za košnjo.

Enostavno vzdrževanje in dolga življenjska doba

Vzdrževanje traktorja je enostavno in vam bo vzelo malo časa. Rezila se menjajo hitro, ojačana in prašno lakirana ohišja - kosišča pa zagotavljajo večjo vzdržljivost in odpornost proti poškodbam.

Vrtni traktor Husqvarna TS 38 je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Drugi izdelki v isti kategoriji

Podobni vrtni traktorji Husqvarna

 • Vrtni traktor Husqvarna TC 138M je učinkovit in zmogljiv vrtni traktor primeren za manjše in srednje velike vrtove. Vrtni traktor Husqvarna TC 138M je traktor z integriranim zadnjim zbiranjem in zmogljivim motorjem. Vrtni traktor ima veliko zbirno posodo in s tem posledično urejeno in čisto trato. 

  € 2.339,10 € 2.599,00 -10%
  Reduced price!
 • Vrtni traktor Husqvarna TS 142 je učinkovit in zmogljiv stroj za delo na vrtu, primeren za lastnike hiše in posesti z do srednje velikimi zelenicami za obdelovanje. Vrtni traktor Husqvarna TS 142 je vrtni traktor, ki je s svojo velikostjo in močjo primeren za lastnike malih in srednje velikih zemljišč pravilnih oblik in z malo ovirami. Odlikujeta ga...

  € 2.339,10 € 2.599,00 -10%
  Reduced price!
 • Vrtni traktor Husqvarna TC 130 je učinkovit in zmogljiv vrtni traktor primeren za manjše in srednje velike vrtove. Vrtni traktor Husqvarna TC 130 je traktor z integriranim zadnjim zbiranjem in zmogljivim motorjem. Vrtni traktor ima veliko zbirno posodo in s tem posledično urejeno in čisto trato. 

  € 2.339,10 € 2.599,00 -10%
  Reduced price!
 • Vrtni traktor Husqvarna TC 139T je zmogljiv, uporabniku prijazen vrtni traktor z veliko košaro, namenjen košenju malih do srednje velikih zelenic ter opravljanju drugih nalog okrog hiše. Odlikujejo ga zmogljivost, tehnična dovršenost in posledično visoka učinkovitost. Zmogljiv vrtni traktor bo kos tudi zelenicam srednjih površin in drugim težjim opravilom...

  € 2.969,10 € 3.299,00 -10%
  Reduced price!