Les za terase | Lesoteka Trgovine

V ponudbi je celoten nabor lesa za izdelavo lesenih teras. Na voljo so lesene deske, lesene letve in drug rezan les, odlične kakovosti, različnih vrst. Še posebno les sibirskega macesna vam je na voljo v velikem številu različnih dimenzij. Ob naštetem vam je na voljo tudi repro material, kot so vijaki, nosilci, podloge, itd. 

Program v spletni trgovini vseskozi bogatimo in dopolnjujemo. Spremljajte vse novosti in akcije tako, da se prijavite na e-novice. V kolikor artikla, ki ga iščete, ni na zalogi oziroma v ponudbi, nas pokličite na mobilno številko 041 / 228 450 in skupaj bomo za vas našli najboljšo rešitev!

LES ZA TERASE 105 izdelkov.

Razvrsti po: A - Ž Ž - A Cenejši naprej Dražji naprej

Podkategorije

 • Gladke deske za terase

  Gladke deske za terase

  Izdelava lesene terase je lahko enostavno in sproščujoče opravilo v kolikor se ga lotite sami. S pravimi navodili, predvsem pa z dobrimi lesom bo delo hitro steklo tudi manj veščim hobby mojstrom. Na tej strani vam predstavljamo gladke deske za terase iz sibirskega macesna. Po dogovoru pa lahko dobavimo tudi terasne deske tropskih vrst lesa ali pa specifično obdelane deske slovenske smreka, kot je na primer termično obdelan les smreke.

 • Rebraste deske za terase

  Rebraste deske za terase

  Rebraste deske za terase so popularen proizvod, saj jih odlikuje odlična uporabnost - deske imajo utore, ki preprečujejo, da bi bile površine spolzke, hkrati pa imajo zelo lep izgled. Po dogovoru pa lahko dobavimo tudi terasne deske tropskih vrst lesa ali pa specifično obdelane deske slovenske smreka, kot je na primer termično obdelan les smreke.

 • Letve za terasne...

  Letve za terasne konstrukcije

  Lesene terase navadno postavljamo na terasne konstrukcije. S tem zagotovimo zračnost lesene terase ter jo zaščitimo pred stoječo vodo, ki bi terasne deske hitro poškodovala. Ob lesu za terasne konstrukcije nudimo ves drobni material, potreben za hitro in kakovostno montažo terasne konstrukcije in pritrjevanje terasnih desk nanjo.