Vse kategorije
Skrij levi meni s filtri
Razvrsti izdelke:

Snežne freze Husqvarna

Snežne freze Husqvarna so zasnovane za hitro in učinkovito odstranjevanje snega z dovozov, pločnikov in drugih površin. Z robustnimi motorji in naprednimi funkcijami, kot so nastavljivi izmetni kanali in različne hitrosti, so te freze idealne za spopadanje s težkimi zimskimi razmerami. Husqvarna ponuja različne modele, od enostopenjskih za lažje snežne padavine do dvo- in celo trostopenjskih frez za obvladovanje debelejših in trdnejših snežnih zaplat.

Glavne značilnosti snežnih frez Husqvarna

Husqvarnini snežni plugi ponujajo številne funkcije, ki izboljšujejo zmogljivost in uporabnost:

 • Večstopenjski sistem frezanja: Za učinkovito razbijanje in odstranjevanje trdega ali ledenega snega.
 • Nastavljiva usmeritev izmeta: Omogoča uporabniku, da natančno nadzoruje, kam bo sneg izmetan.
 • Samodejni pogon: Olajša manevriranje freze, zlasti na strmih površinah ali pri težjem snegu.
 • Grelni ročaji: Zagotavljajo dodatno udobje v hladnih pogojih.
 • LED luči: Za boljšo vidljivost pri čiščenju snega v zgodnjih jutranjih ali poznih večernih urah.
 • Nastavljiva delovna višina: Omogoča prilagajanje freze za različne debeline snega.

Prednosti, ki jih prinašajo snežne freze Husqvarna

Z uporabo Husqvarninih snežnih frez boste uživali v naslednjih prednostih:

 • Učinkovito odstranjevanje snega: Močni motorji in robustni frezalni mehanizmi omogočajo hitro čiščenje velikih površin.
 • Prilagodljivost: Različni modeli in nastavitve omogočajo uporabo v različnih snežnih pogojih, od svežega snega do zbitih snežnih zaplat.
 • Udobje uporabnika: Grelni ročaji in samodejni pogon zmanjšujejo fizični napor in povečujejo udobje med uporabo.
 • Varnost in vidljivost: Vgrajene LED luči omogočajo varno uporabo v slabih svetlobnih razmerah.
 • Dolgotrajna uporaba: Visokokakovostni materiali in trpežna konstrukcija zagotavljajo zanesljivost in dolgo življenjsko dobo.

Pogosta vprašanja o snežnih frezah Husqvarna

Kakšna je razlika med enostopenjsko in dvo- ali trostopenjsko snežno frezo?
Enostopenjske freze pobirajo sneg in ga v enem koraku izmetavajo skozi izmetni kanal, kar je idealno za lažji sneg in manjše površine. Dvo- in trostopenjske freze imajo ločene mehanizme za razbijanje, pobiranje in izmetavanje snega, kar omogoča učinkovitejše odstranjevanje trdega in zbita snega na večjih površinah.

Ali so snežne freze Husqvarna primerne za vse vrste snega?
Snežne freze Husqvarna so zasnovane za širok spekter snežnih pogojev, od svežega do zbita snega. Za zelo trden ali zaledenel sneg je priporočljivo izbrati močnejši model s trostopenjskim sistemom.

Kako vzdržujem svojo snežno frezo Husqvarna?
Redno preverjajte in po potrebi očistite izmetni kanal, frezalne mehanizme in pogonski sistem. Pred in po sezoni preverite olje, svečke in filtre, po potrebi pa napolnite ali zamenjajte gorivo.

Ali lahko uporabljam snežno frezo na gramoznih dovozih?
Da, vendar je priporočljivo biti previden in nastaviti frezo tako, da ne pobira kamenja. Nekateri modeli imajo nastavljivo višino delovanja, kar je idealno za gramozne površine.

Kaj storiti, če se snežna freza zamaši?
Če se freza zamaši, najprej ustavite stroj in odstranite ključ za vžig, nato pa uporabite priloženo orodje ali leseno palico, da odstranite sneg ali led. Nikoli ne uporabljajte rok za odstranjevanje zamaškov.

Ali snežne freze Husqvarna potrebujejo posebno gorivo?
Bencinske snežne freze običajno uporabljajo standardno neosvinčeno gorivo. Za optimalno delovanje in dolgotrajnost motorja je priporočljivo uporabljati gorivo z nizko vsebnostjo etanola ali gorivo, posebej zasnovano za zimske pogoje.

Kako shranjujem snežno frezo izven sezone?
Po koncu zimske sezone frezo temeljito očistite, preverite in po potrebi zamenjajte olje, svečke in filtre. Gorivo izpraznite ali uporabite stabilizator goriva. Frezo shranite na suhem in zaščitenem mestu.

Ali snežne freze Husqvarna vključujejo garancijo?
Da, vse snežne freze Husqvarna so pokrite z garancijo, katere trajanje je odvisno od modela in pogojev nakupa. Za podrobnosti o garanciji se obrnite na svojega prodajalca ali preverite na uradni spletni strani Husqvarna.

Ali potrebujem posebno usposabljanje za uporabo snežne freze Husqvarna?
Posebno usposabljanje običajno ni potrebno, vendar je priporočljivo, da pred prvo uporabo natančno preberete uporabniški priročnik in upoštevate varnostna navodila.

Snežne freze Husqvarna za brezskrbno zimo

Ne dovolite, da vas zima preseneti nepripravljene. S snežnimi frezami Husqvarna lahko hitro in učinkovito očistite sneg, ne glede na to, kako težke so razmere. Od majhnih dovozov do obsežnih parkirišč, Husqvarnina tehnologija vam omogoča, da ohranite čiste in varne površine skozi celo zimo. Odkrijte moč in učinkovitost snežnih frez Husqvarna in uživajte v zimskih mesecih brez skrbi.