Vse kategorije
Skrij levi meni s filtri
Razvrsti izdelke:

Obrezovanje visokih vej in krošenj dreves bo veliko lažje z obrezovalniki Husqvarna. Primerni so tudi za daljše delo, saj so ergonomsko oblikovani, majhne teže in visoko zmogljivi. Za delo na vrtu in sadovnjaku, kjer je potrebno obdelati več dreves so nepogrešljiv pripomoček vsakega domačega mojstra in profesionalca.

Škarje in obrezovalniki Husqvarna

Izjemno zmogljivi in zanesljivi, škarje in obrezovalniki Husqvarna so zasnovani za brezkompromisno natančnost in vzdržljivost. Bodisi da oblikujete živo mejo ali odstranjujete neželene veje, Husqvarnina orodja zagotavljajo čisto rezanje in dolgotrajno delovanje. Z našo ponudbo boste našli idealno orodje za vse vaše potrebe obrezovanja, pri čemer vam bodo naši strokovnjaki z veseljem pomagali pri izbiri in nudili podporo pri uporabi.

Škarje in obrezovalniki Husqvarna so zasnovani za natančno in učinkovito oblikovanje vašega vrta. Z njimi boste zlahka oblikovali žive meje, odstranjevali neželene veje in ustvarjali estetsko dovršene rastlinske oblike. Naša orodja so opremljena z visokokakovostnimi rezili in ergonomskimi ročaji, ki zagotavljajo udobno delo in dolgotrajno vzdržljivost.

Glavne značilnosti škarij in obrezovalnikov Husqvarna

Husqvarna izdelki za obrezovanje grmičevja in drevja so opremljeni z vrsto funkcij, ki omogočajo enostavno in učinkovito delo:

 • Ergonomsko oblikovanje: Za udobno uporabo tudi pri daljšem delu.
 • Visokokakovostna rezila: Izjemno ostra in trpežna rezila za čisto rezanje.
 • Nastavljiva hitrost: Omogoča prilagoditev hitrosti reza glede na vrsto in debelino rastline.
 • Lahka konstrukcija: Za enostavno rokovanje in manjšo utrujenost.
 • Dolga življenjska doba baterije: Za daljše delovne cikle brez potrebe po pogostem polnjenju.
 • Tiho delovanje: Minimalen hrup omogoča delo v katerem koli delu dneva.

Prednosti, ki jih prinašajo škarje in obrezovalniki

Z uporabo Husqvarninih škarij in obrezovalnikov pridobite številne prednosti:

 • Učinkovitost in natančnost: Hitrejše in natančnejše rezanje zmanjša čas, potreben za obrezovanje.
 • Udobje in manjša utrujenost: Lahka in ergonomska zasnova zmanjšuje obremenitev mišic in sklepov.
 • Brezžična svoboda: Akumulatorska tehnologija odpravlja potrebo po električnih kabelih.
 • Estetska natančnost: Omogoča natančno oblikovanje živih mej in rastlin za estetsko dovršen videz vrta.
 • Vzdržljivost: Zgrajeni za dolgotrajno uporabo tudi v zahtevnih pogojih.
 • Minimalen vpliv na okolje: Električni in akumulatorski modeli zmanjšujejo emisije in hrup.

Pogosta vprašanja o škarjah in obrezovalnikih Husqvarna

Kako dolgo zdrži baterija v obrezovalniku?
Odvisno od modela, baterija običajno zdrži več ur, kar omogoča obsežno delo brez potrebe po ponovnem polnjenju.

Ali so rezila zamenljiva?
Da, rezila so zasnovana tako, da jih je mogoče enostavno zamenjati, ko se obrabijo.

So Husqvarnini obrezovalniki primerni za debele veje?
Da, določeni modeli obrezovalnikov so zasnovani za rezanje debelejših vej, vendar je pomembno izbrati pravi model za vaše potrebe.

Kako vzdržujem orodje?
Osnovno vzdrževanje vključuje čiščenje rezil po uporabi, redno mazanje in polnjenje baterije.

Ali lahko uporabljam obrezovalnik za suhe veje?
Da, obrezovalniki so dovolj močni tudi za rezanje suhih vej, vendar je pomembno upoštevati priporočila glede maksimalne debeline reza.

Škarje in obrezovalniki Husqvarna za brezhiben vrt

Vzdrževanje vrta je lahko zahtevna naloga, ki zahteva čas, trud in pravo orodje. Husqvarnini škarje in obrezovalniki so zasnovani tako, da to nalogo olajšajo in učinkoviteje opravijo. Ne glede na to, ali ste profesionalni vrtnar ali domači ljubitelj vrtnarjenja, boste s pomočjo naših orodij lahko svoj vrt oblikovali natančno tako, kot ste si vedno želeli.

Začnimo z ergonomijo, ki je ključnega pomena pri izbiri pravega vrtnega orodja. Dolgotrajno delo na vrtu lahko povzroči utrujenost in bolečine, zato je Husqvarna razvila orodja z uporabnikom prijaznim oblikovanjem. Udobni ročaji, uravnotežena teža in intuitivna postavitev kontrol so le nekaj lastnosti, ki prispevajo k manjši utrujenosti in večji učinkovitosti pri delu.

Rezila so izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo ostrino in dolgotrajnost. To pomeni, da lahko brez težav režete tudi debelejše veje in gostejšo vegetacijo, ne da bi pri tem ogrozili kakovost reza ali poškodovali rastline. Nastavljiva hitrost reza omogoča prilagoditev orodja različnim vrstam rastlin, kar zagotavlja optimalne rezultate in zmanjšuje tveganje za poškodbe rastlin.

Pri oblikovanju vrta je pomembna tudi natančnost. Husqvarnina orodja za prirezovanje in obrezovanje omogočajo izjemno natančnost pri obrezovanju, kar je še posebej pomembno pri oblikovanju živih mej in drugih dekorativnih rastlin. Zmožnost natančnega obrezovanja pomeni, da lahko svojemu vrtu dodate osebni pečat in ustvarite edinstvene rastlinske oblike.

V današnjem času je pomembno tudi, da smo pri delu čim manj moteči za okolico. Vrtne baterijske škarje in baterijski obrezovalniki so zasnovani z mislijo na tiho delovanje, kar pomeni, da lahko opravljate vrtna opravila brez, da bi motili sosede ali družinske člane. Poleg tega so naša električna in akumulatorska orodja okolju prijaznejša, saj zmanjšujejo emisije in porabo goriva v primerjavi z bencinskimi modeli.

Vzdrževanje škarij in obrezovalnikov je enostavno in ne zahteva veliko časa. Redno čiščenje rezil po uporabi, mazanje gibljivih delov in pravilno shranjevanje orodij bodo zagotovili, da bodo vaša orodja vedno pripravljena na delo in da bo njihova življenjska doba čim daljša.

Na koncu, ne glede na to, ali urejate majhen mestni vrt ali obsežen podeželski vrt, škarje in obrezovalniki zagotavljajo zmogljivost, natančnost in udobje, ki jih potrebujete za doseganje izjemnih rezultatov. Z našimi orodji bo vrtnarjenje postalo prijetnejše, vaš vrt pa bo vedno izgledal točno tako, kot ste si zamislili – brezhibno urejen in poln življenja.