Košarica

Imate vprašanje? Kontaktirajte enega od naših strokovnjakov PRODAJA LESA 070 468 713 HUSQVARNA 070 640 658 PELETI 070 640 658 

Lesoteka trgovine d.o.o.

Hiša za promocijo rabe in pospeševanje prodaje slovenskega lesa in z njim povezanih produktov.

Lastna proizvodnja

Žaganega lesa

Lesoteka trgovine je podjetje za promocijo in pospeševanje prodaje slovenskega lesa. V Lesotekinih trgovinah v Mali Pirešici, Radljah ob Dravi in Slovenj Gradcu se proda več kot 95 % lesa slovenskega porekla raznim mojstrom, ki mu dodajajo vrednost. Naši glavni kupci so krovci, mizarji, popoldanski mojstri in ljubitelja lesa.

Lastna proizvodnja

Vrhunskih peletov

Najbolj prepoznavna sta prodajni program lesa za gradnjo in izdelavo ostrešij ter mizarski les smreke in bora, za kar imamo v podjetju tudi lastno proizvodnjo. Slednjega dopolnjujemo s prodajo izdelkov, kot so lesene masivne plošče, oplemenitene in surove iverne plošče, masivne obloge, vezane plošče, terasne in fasadne obloge, mizarski les različnih listavcev in iglavcev ter pohištveno okovje.
Dolgoletna tradicija in izkušnje pri prodaji ter servisu za

Naprave Husqvarna

Lesoteka združuje tradicijo, enakomeren tehnološki razvoj, predvsem pa znanje in strokovnost ljudi, ki so zaposleni v naši družbi. Razmeroma mlado podjetje pod okriljem podjetja Lesoteka, d.o.o., tako podpira prihodnost lesnopredelovalne industrije na Koroškem, v sosednjih regijah in dolgoročno na celotnem območju Slovenije. Najbolje nas opiše naš slogan, ki se glasi »Mi smo za les«.

V spletni in fizičnih trgovinah

Vedno in povsod na voljo

Kupcem in poslovnim partnerjem LESOTEKA TRGOVIN pri nakupu in iskanju informacij svetujejo prijazni in strokovno usposobljeni prodajalci, ki poznajo vse načine uporabe in prednosti materialov oz. surovin, ki jih prodajajo. Pridružite se pri obujanju starih in odkrivanju novih, sodobnih načinov uporabe lesa na vseh področjih. Naj les postane material 21. stoletja!

Spoznajte nas

Daniel Plešej

Direktor podjetja
"Profit in business comes from repeat customers; customers that boast about your product and outstanding service"

Danica Blatnik

Vodja prodaje
"Loyal customers, they don’t just come back, they don’t simply recommend you, they insist that their friends work with you."

Borut Konečnik

Vodja prodaje lesa
"You’ll never have a product or price advantage again. They can be easily duplicated, but a strong customer focus can’t be copied."

Matej Hartman

Prodaje znamke Husqvarna
"Get closer than ever to your customers. So close that you tell them what they need well before they realize it themselves."

!!! S 1.6.2021 smo enoto PE Levec zaprli in jo preselili na na novo, še boljšo lokacijo, z več prodajnimi površinami in lažjim dostopom. Po novem nas najdete v Mali Pirešici, tik ob avtocesti A1, izvoz Velenje/Slovenj Gradec.
Kontsrukcijski les iz lastne proizvodnje
Kontsrukcijski les iz lastne proizvodnje
SSL certifikat za varen nakup
SSL certifikat za varen nakup
Vedno najboljše cene
Vedno najboljše cene
Leanpay obročno plačilo
Leanpay obročno plačilo
Strokoven servis in montaža
Strokoven servis in montaža
24/7 svetovanje in podpora
24/7 svetovanje in podpora