Motorne žage | Lesoteka Trgovine

Prodajamo motorne žage različnih velikosti, moči in znamk, med njimi zagotovo moramo omeniti vrhunske motorne žage Husqvarna in cenovno dostopne ter še vedno odlične kakovosti motorne žage McCulloch. Dobavljive so praktično vse motorne žage znamke Husqvarna, tudi tiste, ki jih ni v opisu, in tiste, ki jih ni na zalogi.

Program v spletni trgovini vseskozi bogatimo in dopolnjujemo. Spremljajte vse novosti in akcije tako, da se prijavite na e-novice.

MOTORNE ŽAGE 36 izdelkov.

Razvrsti po: A - Ž Ž - A Cenejši naprej Dražji naprej

Podkategorije

 • Bencinske motorne žage
 • Akumulatorske verižne...

  Akumulatorske verižne žage | Lesoteka Trgovine

  Prodajni program Lesoteka trgovin zajema tudi vse bolj popularne in iskane akumulatorske verižne žage znamke Husqvarna. Poleg tistih na zalogi, so dobavljive praktično vse akumulatorske žage iz programa Husqvarna.

  Program v spletni trgovini vseskozi bogatimo in dopolnjujemo. Spremljajte vse novosti in akcije tako, da se prijavite na e-novice.

 • Rezervni deli

  Rezervni deli za motorne žage Husqvarna

  Za motorne žage Husqvarna v Slovenj Gradcu nudimo kakovosten servis, rezervne dele pa lahko naročite tudi tukaj, preko spletne trgovine. Zaradi velike količine artiklov, so vam rezervni deli za motorne žage Husqvarna na voljo po naročilu.

  Prosimo, pošljite nam sporočilo ali nas pokličite in skupaj bomo ugotovili točno kateri rezervni del potrebujete.