Macesnove deske, skobljane, SIBIRSKI MACESEN 20×95 ABC, 4m
Macesnove deske, skobljane, SIBIRSKI MACESEN 20×95 ABC, 4m
16,87  15,19  Dodaj v košarico

Macesnove deske, skobljane, SIBIRSKI MACESEN 20×95 ABC, 4m

T37000710

Lesene macesnove deske so primerne za lesene opaže, lesene fasade in drugo rabo. Deske so produkt zanesljivega dobavitelja, ki zagotavlja zdrav, neoporečen les, točne dobavne roke in najboljše razmerje kakovost lesa / cena lesa.

Cena velja za komad. 

15,19 EUR

16,87 EUR
Vaš prihranek: 1,68 EUR
Rok dobave: 1-3 delovne dni

93 na zalogi

Lesena, macesnova deska| sibirski macesen ABC kakovost, 20mm x 95mm x 4000 mm

Lesena deska 20×95 je v namenjena široki uporabi kot mizarski les in les za domače mojstre, ki v prostem času radi ustvarjajo iz lesa. Lahko se uporabi tudi kot fasadna deska za lesene fasade ali lesena deska za notranje lesene opaže in številne druge stvari, npr. za izvedbo preprostih vrtnih hišk, izdelavo visokih gred in kompostnikov, itd.

Lesena macesnova deska | Tehnični podatki

Les: Sibirski macesen
Kakovost lesa: ABC
Obdelava: Skobljano štiri-stransko
Debelina deske: 20 mm
Širina deske: 95mm
Dolžina deske: 4000mm
Vlažnost lesa: 16% +/- 2%

Deske za opaž so dobavljive v dolžini:

  • Lesena deska za opaž sibirski macesen BC kakovost 20/95 4 m (4000mm)

Les sibirski macesen

Les sibirskega macesna spada med najbolj razširjene vrste Evrazije saj pokriva širok pas od Finske na zahodu do centralne Sibirije, Mongolije in severne Kitajske. V primerjavi s smrekovim lesom, hladno podnebje in vlažna tla rastišč delajo les sibirskega macesna odpornejšega na mraz in vlago in ga zato pogosteje uporabljamo za lesene fasade, kot zunanje lesene talne obloge pa tudi za druge zunanje konstrukcije in manjše objekte.

PAMETNI NASVETI

*Dolžina lesene deske je pomembna takrat, ko želite iz kupljenega lesa dobiti kar največji izkoristek s čim manj odpada. Ravnajte gozdovom in vašim stroškom prijazno ter odgovorno in naročite dolžine lesa kar najbolj učinkovito!

Les za domačo uporabo in hobi mojstrovalce, naročen v spletni trgovini Lesoteka Trgovine, vam lahko tudi dodatno narežemo. Razrez je izvedljiv za doplačilo po pisnem dogovoru s kupcem. Dodaten razrez lesa naročite tako, da v postopku nakupa to dopišete v polje »Dodatno«.

Dodatne informacije

Teža 50 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Macesnove deske, skobljane, SIBIRSKI MACESEN 20×95 ABC, 4m”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja