Lesene letve, skobljane za pod-konstrukcije, SIBIRSKI MACESEN 40x70 AB, 3m
Lesene letve, skobljane za pod-konstrukcije, SIBIRSKI MACESEN 42×42 BC, 4m
14,05  Dodaj v košarico

Lesene letve, skobljane za pod-konstrukcije, SIBIRSKI MACESEN 42×42 BC, 4m

T38000365

Lesene letve iz sibirskega macesna so primerne za izdelavo podkonstrukcij, ostrešij, lažjih predelnih sten, lesenih fasad in druge lesene konstrukcije. Macesnove letve so produkt zanesljivega dobavitelja, ki zagotavlja zdrav, neoporečen les, točne dobavne roke in najboljše razmerje kakovost lesa / cena lesa.

14,05 EUR

Rok dobave: 1-3 delovne dni

3 na zalogi

Lesene letve | sibirski macesen AB kakovost, 42mm x 42mm x 4000 mm

Lesene letve 42×42 AB kakovosti so najbolj primerne za uporabo kot les za ostrešje ali kot les za gradnjo predelnih sten in druge lesene konstrukcije. Lesene letve 42/42 se lahko uporabljajo kot vezni elementi ali glavni nosilni elementi za lažje lesene konstrukcije in opaže.

Lesene letve za pod-konstrukcije iz sibirskega macesna so produkt zanesljivega dobavitelja, ki zagotavlja zdrav, neoporečen les, točne dobavne roke in najboljše razmerje kakovost lesa / cena lesa.

Lesena letev iz sibirskega macesna | Tehnični podatki

Les: Sibirski macesen
Kakovost lesa: BC
Obdelava: Skobljano štiri-stransko, posneti robovi
Debelina lesa: 42 mm
Širina macesnove letve: 42mm
Vlažnost lesa: 16% +/- 2%

Lesene letve so dobavljive v dolžini 4 metre.

  • Lesena letev sibirski macesen BC kakovost 42/42 4 m (400cm)

Les sibirski macesen

Les sibirskega macesna spada med najbolj razširjene vrste Evrazije saj pokriva širok pas od Finske na zahodu do centralne Sibirije, Mongolije in severne Kitajske. V primerjavi s smrekovim lesom, hladno podnebje in vlažna tla rastišč delajo les sibirskega macesna odpornejšega na mraz in vlago in ga zato pogosteje uporabljamo za lesene fasade, kot zunanje lesene talne obloge pa tudi za druge zunanje konstrukcije in manjše objekte.

PAMETNI NASVETI

Dolžina lesene letve je pomembna takrat, ko želite iz kupljenega lesa dobiti kar največji izkoristek s čim manj odpada. Ravnajte gozdovom in vašim stroškom prijazno ter odgovorno in naročite dolžine lesa kar najbolj učinkovito!

Kakovost lesene letve BC pomeni, da lot sestavljajo lesene letve kakovosti B (do 30%) in lesene letve kakovosti C (do 70%). Praviloma je to tudi kakovosti BC tudi realno razmerje med letvami kakovosti B in C.

Les za domačo uporabo in hobi mojstrovalce, naročen v spletni trgovini Lesoteka Trgovine, vam lahko tudi dodatno narežemo. Razrez je izvedljiv za doplačilo po pisnem dogovoru s kupcem. Dodaten razrez lesa naročite tako, da v postopku nakupa to dopišete v polje »Dodatno«.

Dodatne informacije

Teža 5,5 kg
Dimenzije 7 × 300 × 4 cm
Vrsta lesa

Sibirski macesen

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lesene letve, skobljane za pod-konstrukcije, SIBIRSKI MACESEN 42×42 BC, 4m”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja